Eindpresentaties projecten studenten in HangarK

Op 31 mei gaan de eindpresentaties van de projecten van de studenten netwerkeconomie Kortrijk door in HangarK. Bedoeling is dat ze het eindresultaat van hun semesterlange zoektocht naar financiering voor hun project presenteren aan een professionele jury en een publiek van geïnteresseerde gegadigden. In het ideale geval kan het betekenen dat ze echt van start kunnen met hun project met de financiering die ze hebben gevonden, maar dat is geen absolute noodzaak.

Met dit gebeuren dat doorgaat in HangarK, de kersverse bedrijvenbroedplaats op Kortrijk weide, willen we niet alleen de studenten alle kansen bieden om hun projecten kenbaar te maken voor een breed publiek, maar willen ook graag een aanzet geven aan een Netwerkeconomie gemeenschapsproject. Iedereen met een interesse in ondernemen voor de netwerkmaatschappij, maar speciaal toekomstige, huidige en vroegere studenten van de bachelor netwerkeconomie in Kortrijk of Brugge, nodigen we dan ook graag uit op deze presentaties, inclusief het voorprogramma dat een verkenning van HangarK en een voorstelling van een aantal lokale start-ups, scale-ups en bedrijven inhoudt. We sluiten deze boeiende namiddag af met een drink en gelegenheid om samen plannen te smeden voor de toekomst.

Registreer je naam hieronder om te kunnen deelnemen. Opgelet er zijn slechts 40 plaatsen beschikbaar, dus registreer snel als je van deze kans gebruik wil maken.