Infodag en boostcamp

Infodag

De paasvakantie is ondertussen voorbij. Het einde van het schooljaar begint te naderen. Dringend tijd om knopen door te hakken over je studiekeuze. Daarom nodigen we je dan ook graag uit op onze aankomende infodag.

Wil je wat meer info over de verschillende modules in de opleiding, over het doel van de opleiding of wil je gewoon eens de omgeving zien en met enkele lectoren spreken, dan ben je zaterdag 27/4 van 10u tot 16u van harte welkom op onze campus The Square.

Heb je reeds kennisgemaakt met onze opleiding en heb je reeds de knoop doorgehakt, dan is er op die dag ook gelegenheid om voor in te schrijven op de campus.

Boostcamp

Als je zinnens bent om volgend jaar netwerkeconomie te studeren dan is deelname aan het boostcamp in september ook een ideale gelegenheid om te testen of de opleiding iets voor jou is.

Neem deel aan het Boostcamp Circulair Ondernemen in Kortrijk van 8 tot 12 september 2019 en geef jouw creativiteit een circulaire boost!

Info en inschrijving op https://www.protopitch.eu/nl/boostcamp/

Je kan deze week gebruiken om je alvast wat vertrouwd te maken met de opleiding of, als je nog altijd twijfelt, om te bepalen of netwerkeconomie echt wel iets voor jou is.

Deze week is dankzij onze partners volledig gratis, inclusief maaltijden en overnachtingen. Als dat geen ideale start van het academiejaar is!