Student aan het woord: Tibaut De Wael over zijn stage bij Sales Architects

Op maandag 8 februari 2021 startte ik mijn beleidsassistentiestage bij SalesArchtitects te Wielsbeke. Dit is een jong en dynamische startup die bedrijven adviseert op vlak van strategische aanpak en automatisatie, met de focus op verkoop.

Ikzelf werk samen met het kernteam en pak veel verschillende zaken aan. Zo help ik aan de ene kant bij enorm algemene dingen, zoals het organiseren van een webinar, het bevragen van aanwezigen, onderzoek uitvoeren, marketing en nog veel meer. Aan de andere ondersteun ik het agile aspect van de start up. Zo wilt SalesArchitects agile te werk gaan.

 

Als digital entrepreneur kan ik hier zeker mijn steentje bij dragen op vlak van technische ondersteuning en strategisch denkvermogen. Zo denk ik permanent mee over digitale oplossingen voor zowel SalesArchitects als hun stakeholders. Ik hou mij onder andere bezig met enkele concrete technische uitwerkingen die daadwerkelijk gelanceerd worden. Als er problemen voorkwamen was het altijd de prioriteit om die uitdagingen te overkomen.

De insteek vanuit netwerkeconomie kwam hier duidelijk aan bod aangezien de onderneming agile is, en ik hier al scrum master toetreed. Zo neem ik hier een ondersteunende rol in. Verder werk ik aan marketing, wat ook aan bod gekomen is tijdens de opleiding. Als laatste kijk ik proactief naar wat ik kan doen, en stel ik mij flexibel op. Ook dit is een aspect dat netwerkeconomen moeten beheren.

1 thought on “Student aan het woord: Tibaut De Wael over zijn stage bij Sales Architects

  1. Pingback: Op deze plaatsen lopen onze derdejaars stage 2021 – Netwerkeconomie

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.