Bootcamp 26 en 27 augustus

Zin om je met je ideeën aan de slag te gaan in onze digitaal genetwerkte wereld? Met het bootcamp van netwerkeconomie zet je je eerste stappen richting betere wereld!

Een complex probleem oplossen, brainstormen en nadenken over hoe jij concreet kan helpen de wereld beter te maken! Na 2 dagen heb je je eerste plan op zak en wij voorzien je van persoonlijke feedback over je studiekeuze en je profiel als toekomstig netwerkbouwer. 

Tot voor kort wisten we maar weinig over netwerken. De digitalisering heeft dat veranderd. Sociale netwerken staan online, betaalverkeer verloopt elektronisch, kennis is gedeeld. Zo begrijpen we plots veel beter hoe we de kracht van netwerken kunnen gebruiken, of het nu is om informatie te delen, goederen te verkopen, of de wereld te veranderen. 

Tijdens het bootcamp helpen we je bij het opstellen van een Lean Canvas. Zo’n canvas is een tabel waarin je als startup de basis legt om tot een concreet businessplan te komen. Op het einde van de tweedaagse ben je klaar om de eerste stappen te zetten om van je dromen een realiteit te maken.

Tegelijk zal je kennismaken met de school, de docenten en een aantal medestudenten. Je bezoekt ook Paradise, een interactief kunstenparcours in Kortrijk.

Deelnemen aan dit bootcamp is niet verplicht, maar volgens ons wel dé beste manier om goed voorbereid van start te gaan in je nieuwe opleiding en te voelen of de bachelor netwerkeconomie iets voor jou is.

Praktisch

  • Contactpersoon: Ann Deraedt
  • Locatie: Campus Kortrijk The Penta
  • Overnachten: kom je van ver en wil je een tent plaatsen op het grasveld naast de school? Dat kan! BBQ-toestellen en douches zijn ter plekke aanwezig.

Inschrijven kan via netwerkeconomie@howest.be. Vermeld hierbij zeker jouw naam, telefoonnummer en “bootcamp netwerkeconomie”. 

Data

Bootcamp

  • 26 en 27 august 2021
  • 2 dagen van 9:30 tot 16:30
  • min. 4 en max. 20 beschikbare plaatsen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.