Data Science online leren met Datacamp

Data Science online leren met Datacamp

Als netwerkeconoom is het belangrijk om de vinger aan de pols te houden van technologische aspecten die aan de grondslag liggen van de netwerkmaatschappij. Eén van de belangrijke ontwikkelingen is de spectaculaire groei aan beschikbare data. Is doen met die data is deel van het business doel.

Datacamp, een van oorsprong Belgische startup, is marktleider voor het aanbod van online leren wat data analyse betreft. Hier komen onder andere onderwerpen aanbod van computationeel denken, programmeren met Python, statistiek, databases en netwerktheorie. Dit alles wordt professioneel aangeboden in het online aanbod van Datacamp. Je leert intuitief. Als opleiding zijn we wat blij dit kwalitatief aanbod aan de studenten te kunnen aanbieden in het eerste jaar:

  • Je kan overal leren op ieder moment.
  • De lessen zijn interactief: 4 minuten theorie videos, enkele oefeningen met gamification, quiz als round-up
  • Het resultaat is het opbouwen van expertise in Data Science.

Studenten Netwerkeconomie volgen het traject “Data Science with Python“.