Crowdfunding na een geslaagd Small Business Project. Wat nu?

In semester 1 starten studenten met het uitvoeren van een Small Business Project: van idee tot businessplan. Dat businessplan is het entreekaartje voor semester 2 waar het team een crowdfunding campagne opzet.

Voorbeeld van SBP project uit Netwerkeconomie. Meer SBP info op https://www.vlajo.org/programmas/small-business-project/sbp

Leer van een ander

Maarten Vergouwe – Scrum master – is een expert uit het werkveld die Agile scrum lessen geeft. Givt – zijn startup bedrijf – is in september 2019 een crowdfunding campagne gestart op Seedrs.

Draag zelf je steentje bij in een crowdfunding campagne https://www.seedrs.com/givt

Het is NU het uitgelezen moment voor een student om expertise op te doen en zelf een kleine bedrage te leveren in de investering bij een succesvol bedrijfje. Op die manier leert de New Young Professional in netwerkeconomie wat hij vraagt aan zijn “crowd” binnen enkele maanden.
Seedrs is maar één van de mogelijkheden. Verken het domein en met deze expertise lukt het je net iets beter om zelf succesvol een volgende semester in te gaan door een goede pitch op te zetten en je financiering binnen te halen.

Status van de crowdfunding. Haast u voor het te laat is om deel te nemen en ervaring op te doen.