“Don’t waste a crisis” of hoe Corona een live lab voor transitie is.

Als het nieuws van de laatste maanden volgt, dan is er volop sprake van transitie. Hoe kunnen als bedrijf, als land, als werelddeel een verandering teweeg brengen met acties die ons in een betere wereld brengen.

In de opleiding is het dat wat we trainen: een mindset creƫren zodat je naar een product of dienst kijkt welke waarde die toevoegt. Die waardecreatie ligt in het netwerk rondom dat product. Dus naast een economische prijs breng je ook waarde in de maatschappelijke context.

Bron van de afbeelding: River Arts District, Asheville, United States: https://unsplash.com/photos/RuRqbzAvhsM

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.