How to start…. ondernemen voor transitie: starten in semester 1

Netwerkeconomie is een nieuwe opleiding die focust op het ondernemen in transitie. Dit doen we omdat we momenteel in een onzekere tijd leven waar er veel verandering heerst. Als netwerkeconoom is verandering je comfort zone en ben je niet bang je handen uit de mouwen te steken om andere te begeleiden in de transitie naar de 21e eeuw. In deze video geven we een virtuele rondleiding doorheen de basics van Netwerkeconomie. Dit doen we omdat het door de huidige covid-19 situatie niet makkelijk is om naar ons te komen, daarom komen wij naar jou!Student Dries Ongenae neemt je mee in het verhaal van Netwerkeconomie.

Virtuele toer in ondernemen voor transitie.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.