De werkvloer verandert, evolueert jouw organisatie mee?

Arbeid & Milieu houdt de vinger aan de pols op de werkvloer. De Nieuwe Samenzweerders is een project dat geëngageerde werknemers ondersteunt die sociale en duurzame principes willen invoeren in hun bedrijf of organisatie.

Netwerkeconomie is één van de partners. In 2019 zijn 3 organisaties als pilootproject gestart: werknemers van Selectair, vzw De Bolster en vzw Kringloopcentrum Zuid-West-Vlaanderen kregen coaching en begeleiding.

Lees het volledige artikel in het laatste tijdschrift van Arbeid & Milieu jaargang 2020.

Credits: Seen at Land Registry – Agile wall with team, Flickr.com

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.