Transitie op de werkvloer (bedrijfsbezoeken als (werkplekleren)

Buurtje kijken is een uitstekend techniek om modellen die je leert, te gaan observeren. In een volgende fase kan je die dan zelf toepassen op je eigen Startup of in een bedrijf die wilt veranderen.

Een bedrijfsbezoek is een integratievorm van de 5 pijlers waarom de opleiding gestoeld is, namelijk Reflectie & Creativiteit, Technologie & ICT skills, Economie & entrepreneurship, maatschappij & cultuur en beleid & leiderschap.

Dank aan de bedrijven die de studenten achter de coulissen laten kijken, en tonen hoe processen, services en producten georganiseerd worden.

Nike Logistics Center, Hangar-K (business communities Kortrijk), Deliveroo (Food delivery), Imog Harelbeke (recyclagepark), HumanITi (digital transformations), FOD, BE Central (business communities Brussel), Corda campus (business communities Hasselt) Eficoo (Koffie), Picanol (machinebouw), VRT (media), Living Tomorrow (innovatiecampus), IBM Benelux (Technologiebedrijf), Vandevelde (Lingerie), Helpper (thuishulp), Carglass (autoruiten)

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.