Studentenonderneming geeft jonge vrouwen een positieve boost

In de krant “Made in Oost-Vlaanderen” lezen op 8 december 2020:

TEMSE/ELVERSELE – De nood aan een positieve mentale ondersteuning is momenteel erg groot bij jongvolwassenen. Twee studentes netwerkeconomie, Yana Declercq en Amber Campe, bieden hen laagdrempelige inspiratie en ondersteuning op maat aan met www.bloom2me.be. Hieronder de tekst uit de krant:

Yana De Clercq komt uit een ondernemersnest en wou na haar opleiding toegepaste klinische psychologie, ook haar businessskills naar een hoger niveau brengen en zit nu in haar laatste jaar netwerkeconomie aan Howest. Ze zag veel studentes struggelen met hun zelfvertrouwen en zelfbeeld, met eenzaamheid, met structuur en controle die wegvalt door de corona-crisis. De combi van haar opleidingen en haar passie om mensen in hun sterktes te zetten en te laten openbloeien, stond aan de wieg van de studentenonderneming Bloom2Me. Amber Campe, eveneens studente netwerkeconomie aan Howest, is het tweede lid van Bloom2Me. Ze is een echte financiële en IT-knobbel en neemt de automatisatie voor haar rekening.

Online community en coaching

Bloom2Me begint bij een laagdrempelige online community op Facebook en Instagram, waar jonge vrouwen inspiratie en tips krijgen over hoe je beter in je vel en in je leven te voelen. Daarnaast zijn er via de website korte coaching video’s: de ‘happy shots’ op verschillende thema’s. Deze kan je nemen als een ‘shotje’ voor meer energie, zelfvertrouwen, geluk, minder angst, etc… Er zitten nog verdere mooie online coaching trajecten in de pipeline voor 2021 rond thema’s die spelen bij jonge vrouwen.

Empowering kledingcollectie

Als aanvulling hierop is er ook nog maandelijks een prachtig limited edition aanbod van T-shirts en sweaters met een empowerende feel-good boodschap. Deze bio-collectie bedrukken Yana en Amber zelf, met oog voor een zo laag mogelijke ecologische belasting. Yana: “Met kleren drukken we uit wie we zijn, waar we voor staan en wie we zijn: in een Bloom2Me T-shirt en sweater heb je direct de juiste vibe te pakken.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.