Ondernemers in de Klas (werkplekleren)

Vlajo organiseert jaarlijks “Ondernemers voor de klas“. Dit jaar gaf Neuhaus-topman Ignace Van Doorselaere de aftrap voor de 11 editie.

Dit is een schitterende initiatief voor laatstejaarsleerlingen om het belang van ondernemerschap en ondernemingszin centraal te zetten. In Netwerkeconomie zijn deze eigenschappen waarom het draait. Ik citeer uit het Vlajo artikel van 11 januari 2021:

‘Vertrek altijd vanuit jezelf. Wie ben je, wat doe je graag. En doe altijd waar je echt in gelooft. Leef het leven dat je zelf wenst, niet dat wat anderen van je verwachten. Ondernemerschap start met dromen, oplossingen zoeken voor je frustraties, en ideeën bedenken voor dingen die nu nog niet bestaan maar wel zouden moeten bestaan. En het is ook aanvaarden dat het af en toe niet lukt. Ga ervoor als je een idee hebt en omring jezelf met de juiste mensen die jou advies geven en oplossingen aanreiken. Volg, ook bij je studiekeuze, altijd je hart. Maar weet dat succes niet vanzelf komt, je moet in jezelf investeren.’

In ieder semester delen ondernemers (entrepreneurs) en experts (intrapreneurs) de studenten hun expertise en helpen mee het curriculum vorm geven vanuit hun “gastsprekers” rol. Deze vedetten stonden allemaal al in de Netwerkeconomie klas:

Kristof Durant (SD Worx), Arne De Jaegere (VRT News), Omar Mohout (Sirris), Frank Vanhamel (HumanITi), Evert D’Hondt (Synergics), Stef Kuypers (Happonomy) ( Lionel Vanpoucke (i.deeds), Hein Bruggeman (SBConcepts), Fililp Verstraete (BDO), …

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.