Dit zijn onze intrapreneurs van 2021

In tegenstelling tot vele bacheloropleiding is er geen 2 of 3 maanden stage in een bedrijf. Een netwerkeconoom kan in het laatste semester een kleine en grote stage doen. 1 maand beleidassistentiestage en 2 maanden een project onder eigen verantwoordelijkheid runnen. Hij/zij is dan Intrapreneur. En andere optie is je eigen bedrijf runnen dan voor je een live project uit als Entrepreneur. In beide gevallen worden dezelfde leerdoelen geƫvalueerd.

Het huidige contactenbeheer van netwerkeconomie vind je op deze kaart “het netwerk van de opleiding netwerkeconomie“.

De New Young Professional presenteert zijn/haar live project op donderdag 10 en vrijdag 11 juni 2021. Detailplanning is opgenomen in dit schema. Stuur een mail naar Geert.Hofman@howest.be als je erbij wilt zijn.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.