De talent economie, één van de versnelde trends door Corona

In de opleiding is het maken van een eigen portfolio een key element in het ondernemerschap. Dankzij een samenwerking met Combell via Academic Software, beschikt de student over een Hosting pakket. Een Content Management Systeem zoals WordPress is de start van een portfolio website. Deze wordt vanaf het eerste semester gevoed door de module communicatie & portfolio. Daarna komen nog vijf semesters oefening in de techniek enerzijds. Anderzijds zijn heel wat projecten goede bodem om de eigen talenten te ontdekken en te documenteren.

HangarK (coworking space in Kortrijk) organiseert regelmatig Expert talks. In de Expert Talk van maart 2021 licht Dado Van Peteghem zijn boek toe “Metasystems“. Heel interessant om te horen of te lezen hoe Corona toch wel 10 trends versneld. Waaronder de “talent economie”.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.