Dit zijn onze intrapreneurs en entrepreneurs van 2022

In de opleiding voer je een live project uit. Wat betekent dat concreet?

Ondernemerschap wordt in de opleiding aangescherpt. Via een eigen startup of als projectverantwoordelijke in een organisatie neem je je verantwoordelijkheid en realiseer je een business innovatie. Je legt in een live project de focus of een systemische verandering. Deze zet je op, werk je uit en implementeer je gedurende 3 maanden. Als changemaker heb je impact op meerdere kapitalen: grondstoffen, menselijk en financieel.

Welke leerdoelen of competentie hiermee toegepast worden en hoe dit concreet bevraagd wordt, lees je in de studiefiche.

Live projecten

In deze organisaties/bedrijven neemt de student de verantwoordelijkheid voor een project met als doel een duurzame samenwerking.

Eindpresentaties

Op woensdag 15 en donderdag 16 juni 2022 presenteren deze studenten hun liveproject, gevolgd door een bijhorende onderzoek die in een bachelorproef is neergeschreven. De planning is in dit planningsdocument te vinden. Wenst u er bij te zijn, schrijf dan in via het inschrijvingsformulier, ten laatste tegen 9 juni 2022.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.