“Verdiensting als basis voor duurzame, digitale bedrijfsmodellen” @MVO Vlaanderen

Bij digitalisering en platforms denken we aan globalisering en giganten als Uber of Airbnb, misschien aan Wikipedia. Maar In een notedop uitgelegd: verdiensting als basis voor duurzame, digitale bedrijfsmodellen.

In maart 2022 focusten MVO Vlaanderen op het service business model. Als ???? op de ???? sluiten we af met een video waarin we het woord laten aan een expert. In de opleiding Netwerkeconomie is “van producten naar een service modellen” één van de kernmodules in business innovatie. Rogier De Langhe legt het in het kort uit in de video op LinkedIn.

Rogier De Langhe over het belang van shift van product naar services.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.