Op deze plaatsen lopen onze derdejaars stage 2023

In de opleiding zijn er een 225 uur voorzien voor een stage. Wat betekent dat concreet?

De student dient in het peterbedrijf dat hij heeft geselecteerd in de StartUp module een stage te lopen die vooral moet duidelijk maken wat er allemaal komt kijken bij concrete bedrijfsvoering. Het is niet de bedoeling dat de student in deze context louter uitvoerend uitwerk verricht (alhoewel het er natuurlijk deel van kan uitmaken). De verschillende taken worden duidelijk omschreven voor de stage begint en worden door de coach op regelmatige tijdstippen opgevolgd.

Welke leerdoelen of competentie hiermee toegepast worden en hoe dit concreet bevraagd wordt, lees je in deze handleiding.

Stagebedrijven en -organisaties

Nvdr. De stageplaatsen worden in de loop van december 2022 aangevuld. Je ziet alvast de studenten die al hun keuze gemaakt hebben ????????. In deze organisaties/bedrijven kijken we uit naar de resultaten van een vruchtbare samenwerking!

De huidige lijst van alle contacten van netwerkeconomie vind je op deze kaart “het netwerk van de opleiding netwerkeconomie“.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.