Is jouw organisatie afgestemd op de huidige netwerkmaatschappij?

Een vraag waarmee 1e jaarsstudenten naar organisaties trekken in februari/maart 2023.

Wat bekent de netwerkmaatschappij?

In het eerste semester leren netwerkeconomie studenten wat de poster “mindset shift for organisational design” betekent.

Het schema die toont waar bedrijven hun focus op leggen: aan de linkerkant met een bedrijfscultuur uit de klassieke economie. Aan de rechterkant bedrijven met een hedendaagse mindset.

De Mindset Shift Barometer

Vertrekkende vanuit het model, geeft een student aan zijn stagebedrijven een score. Het resultaat is een netwerkvisualisatie.

Deze visualisatie toont hoe de stagebedrijven waar netwerkeconomie studenten stage lopen, hun focus opleggen. We noemen dit de Mindset Shift barometer.

Hoe krijg je een antwoord op de vraag?

Studenten contacteren bedrijven of organisatie om via 1 dag kijkstage een inkijk te krijgen. Ze spreken een werkpakketje met je af. Dat kan zijn: een bedrijfsbezoek, een meeting meevolgen, een kleine workshop geven, een dag meelopen met iemand in een specifieke job, een interactief gesprek op basis van een vragenlijst die ze voorbereid hebben, ….

Registreer je via dit inschrijvingsformulier om kennis te maken met het nieuwe denken in deze ultrageconnecteerde wereld.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.