Wat is digitale bedrijfstransformatie?

Praktijk en verandering staan hier centraal. Je kijkt naar het huidigebedrijfsmodel en de verschuiving van producten naar diensten. Je leert over e-commerce, big data & data analyse, sociale customer relation management (CRM). De ‘lean start-up methode’ is één van de methodes waar we op in gaan. In de module technologie en ict skills staat de digitale communicatie centraal.

Klantgerichtheid en klantenreis of customer journey staan centraal. Wat betekent dat voor je digitale marketing en hoe meet je die? Kan je hypes van trends onderscheiden? Nu is sociale media nog een sterke speler, maar zal dat in 5 jaar ook nog zo zijn? Heb je dan je data in eigen handen of op je eigen website? Deze vragen zijn onderwerp voor de pijler maatschappij en cultuur.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.