Track E: waarom geen Business Innovatie studeren?

In het Nieuwsblad van 14 april 2022 lezen we de volgende koptekst “Ze zijn dringend op zoek naar personeel, maar bedrijven wagen zich amper aan dé manier om vacatures gevuld te krijgen”.

Witte raven zijn moeilijk te vinden. Toch zijn er interessante opleidingen die inspelen op de huidige noden aan innovatie en talent. Het is belangrijk om het groeipotentieel van een werknemer te zien.

Met Business Innovatie technieken leer je de nodige methoden om in je bedrijf aan de slag te gaan. Ben je reeds werkzaam en heb je al een diploma hoger onderwijs, dan kan in een jaartje track E in de opleiding Netwerkeconomie voldoende leren.

Meer weten over track E? Lees de folder BaNaBa Track E

Enkele voorbeelden van methodieken, platformen en tools zijn:

Business Innovatie, Changemaker, Chaos Piloot, Moderne Projectleider, Vernieuwer op basis van platformen, … allemaal synoniemen om aan te duiden dat de bedrijfswereld nieuwe technieken inzet om een betere wereld te maken van de huidige 21e eeuw.

De kern van de opleiding is in deze twee infographics samen te vatten:

Praktische info

Het voorgesteld programma in de folder track E kan gewijzigd worden. Onze eerste focus is ervoor zorgen dat je alle contacturen kunt volgen. Een BaNaBa plukt immers modules uit verschillende semesters, wat een lessenrooster niet zo eenvoudig maakt. Wijk je af van het voorgestelde programma, dan kunnen we niet garanderen dat er geen dubbele boekingen in contacturen zijn.

Afhankelijk van je vooropleiding kan je dit in 1 jaar afleggen. Netwerkeconomie heeft 12 domeinspecifieke competenties die behaald moeten worden. Volgende modules moet je sowieso volgen of een vrijstelling voorleggen op basis van je huidige, geslaagde opleiding:

Aan welke modules zijn de eindcompetenties gekoppeld?
De 12 competenties in verkorte bewoording

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.